Sprog:  Danish  English

Opdrætter:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Hobrovej 118
9560 Hadsund
Danmark
Tlf.: +45 4031 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Our studboy
 HTML validering

CSS validering


 

FAQ Katte

Startside » Hankatte » Alisan von Frankenthal

 

SP - Alisan von Frankenthal

EMS-kode: TUA w 62   
Født: 1. september 2002
Død: 10. november 2015
Stamtavle

Alisan von Frankenthal bliver i daglig tale blot kaldet Jens. Vi købte Jens, da han var lidt over et år gammel, og allerede dengang adlød han det særprægede kattenavn Jens.
Han blev oprindeligt købt hjem, fordi vores kattekilling, der kom fra et større katteopdræt savnede en partner, og det det ikke altid er lige let at finde Tyrkiske van killinger, så valgte vi at Jens skulle være hendes nye legekammerat.

jens - tyrkisk angora

 

Jens er helt klart Mads kat, selvom Mads i begyndelsen var meget imod vi fik en helt hvid kat.
I katteflokken gik Jens de første mange år under tilnavnet "Politimanden", da han havde en tendens til at styre og kontrollere de andre katte. Dette er dog stoppet i takt med han blev ældre, og vi fik flere van katte i hjemmet.
Kommer man på besøg hos os, så er det helt sikkert Jens som er den første til at tage imod husets gæster. Er man ikke så glad for katte, så slipper man ikke udenom en hilsen fra Jens, da det er meget magtpåliggende for ham at man hilser pænt på ham, når man kommer indenfor hos os.


Vi valgte at tage Jens med på katteudstillinger, og i 2006 fik han titlen Supreme Premier.
Samme år blev han kåret som Årets Turk i den svenske Intereseeklub Vangoran.

Jens har været udstillet i Danmark, Holland, Tjekkiet og Tyskland. Det blev til i alt 4 nomineringer på hans vej til titlen Surpreme Premier.

Desværre måtte vi på Mortens Aften den 10. november 2015 sige farvel til Jens. Han havde i en længere periode tabt sig og var begyndt at blive noget stivbenet. Men da vi kom hjem fra arbejde denne dag, var det helt galt. Han havde smerter og var ikke sig selv. Vi tog til dyrlægen og fik at vide der ikke var mere man kunne gøre for ham, så Jens fik lov at sove stille ind. Dødsårsagen var nyresvigt eller en meget fremskreden sukkersyge.
Vi er glade for de 13 år vi havde sammen med Jens, og vil altid mindes vores tyrkiske angora.

 

Jens fødselsvægt: 97 g
Vægt 4 år gammel: 6,2 kg
Vægt 6 år gammel: 7,2 kg

 

Klik her for at komme til toppen af sidenn