Sprog:  Danish  English

Opdrætter:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Hobrovej 118
9560 Hadsund
Danmark
Tlf.: +45 4031 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Our studboy
 HTML validering

CSS validering


 

FAQ Katte

Startside » Killinger » Killinger til salg

Tyrkisk Van killinger til Salg

Vi har i øjeblikket 2 killinger til salg..


Har du interesse i vores  killinger eller i den tyrkiske van kat, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har altid tid til en snak om vores dejlige tyrkiske van katte, og vi viser også altid gerne vores katte frem til interesserede.
 

Nedenfor kan du se vores ledige killinger, eventuelle voksne katte til omplacering og kommende forventede kuld.
Du kan også læse om vores killinger generelt, købsbetingelser samt se billeder af forældrekattene til vores kommende kuld.

 

Nuværende kuld:

2 Killinger født den 12. juni 2022
Mor: Tufvans Isolde (TUV g 61)
Far: Kultaturkin Ender Mavi Elmas (TUV a 63)
Safkan Kedi's P-kuld

Navn:    Safkan Kedi's Pingo
Køn:      Han
Farve:   Blå/hvid (TUV a 62)
Status:  Solgt

 

Navn:    Safkan Kedi's Pusle
køn:       Hun
Farve:   Blå/hvid (TUV a 62)
Status:  Ledig

 

 

 

 

Safkan Kedi's Pingo
Blå/hvid dreng  - Solgt
Safkan Kedi's Pingo

 

Den første killing er en blå/hvid dreng. Han havde en fødselsvægt på 126 g..

Vi har givet ham navnet Pingo opkaldt efter kronprinsens kælenavn i frømandskorpset.

Pingo er en lidt forsigtig dreng, som gerne vil se tingene lidt an inden han springer ud i nye udfordringer. men når han først får smag for nye oplevelser er han utrolig udforskende. Han er sød og kælen og søger meget gerne menneskers kontakt.

 

Her kan du se P-kuldets Stamtavle

 

 


 

 

Safkan Kedi's Pusle
Blå/hvid Pige - Ledig
Safkan Kedi's Killing 2

 

Den anden killing er en blå/hvid pige. Hun havde en fødselsvægt på 124 g.

Pusle har fået sit navn efter barnestjernen Pusle fra min søsters børn.

Hun er en utrolig nysgerrig og fræk lille killing, som skal følge med i alt hvad vi laver. Hun elsker at sidde på skulderen af os, som en papegøje.

 

Her kan du se P-kuldets Stamtavle

 

 

 

 

Kommende kuld:

 

Forventet parring: 2023
Mor: Tufvans Isolde (TUV g 61)
Far: Kultaturkin Ender Mavi Elmas (TUV a 63)
Stamtavle
Tufvans Isolde
Elmas

 

 

 

                  

                      

 

 

 

 

 

Mulige farvekombinationer vil være blå/hvid, Creme/hvid og blåtortie.

 

 

Vores killinger er generelt af høj kvalitet og kan bruges til både avl, udstilling og selskabskat. Vi ligger i vores opdræt stor vægt på det gode temperament samt overholdelse af racestandarden i henhold til FIFés standarder.

Vores katte har klaret sig særdeles godt på udstillinger rundt omkring i Europa. -Blandt andet har vi 5 år i træk opnået topkatte placeringer i Danmarks største katteklub Jyrak, samt i udenlandske specialklubber. Derfor kan du være sikker på, at når du køber en killing hos os, så vil den være velsocialiseret med et godt temperament.

Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Købsbetingelser:

Alle katte fra katteri Safkan Kedi's er vokset op under familiære forhold. Vi lægger vægt på sundhed og det gode temperament. Alle killingerne er mindst 12 uger gamle, når de flytter hjemmefra.

Der medfølger altid en FIFé STAMTAVLE udstedt af Felis Danica, og en sundhedsattest  fra en dyrlæge. Killingerne vil yderligere være vaccineret, ID-mærket med chip eller øretatovering samt have fået ormekur. Hvis man køber en kælekat, neutraliserer vi killingen inden overdragelsen. Der medfølger yderligere "killingepakke" bestående af foderpakke og lidt legetøj.

En killing bliver registreret som reserveret, så snart vi har modtaget et depositum på den. Depositummet fratrækkes naturligvis fra købesummen, når killingen afhentes/leveres. Skulle der gå noget galt, så killingen ikke lever op til det lovede refunderer vi selvfølgelig det fulde depositum.
Killingen registreres som solgt, når det fulde beløb er betalt og killingen flyttet hjemmefra. Ind imellem vil en killing stå som "afventer reservation". Dette sker i tilfælde, hvor folk har besluttet sig for en bestemt killing, men da de kommer langvejs fra, kan det tage tid inden vi finder en dato, hvor killingen kan ses og depositum betales, hvorefter killingen er egentlig reserveret.
Du vil derfor være meget velkommen til at ønske en killing, som står som afventer eller reserveret, da der kan forekomme noget uforudset som gør at killingen alligevel ikke har fundet sig en ny ejer.

Alle killinger sælges med en Felis Danica underskrevet købekontrakt, hvor køber bliver garanteret en fortrydelsesret jf. købeloven, og der gives samtidig livslang support på killingen.

Vi sælger kun killinger ved personlig henvendelse.

 

Klik her for at komme til toppen af siden