Danish  English

Breeder:

 
Pernille Kristensen
&
Mads T. Olesen
Kaj Munks Vej 1
9000 Aalborg
Danmark
Tlf.: +45 9814 3099
www.safkankedis.dk

 - E-mail -
 


Godkendt Katteri hos Jyrak
 HTML validering

CSS validering


 

Home » Kittens » Kittens available

Turkish van kittens available

At the moment we do not have any kittens available, but we do expect kittens later this year.

If you are interested in any of our kittens or in the Turkish van cat in general please feel free to contact us. We always has time for a chat about the lovely Turkish Van cats and we enjoy to show them to anyone who has interest in them.

 

Future kitten plans:

Expected mating:  2013
Mother: GIC - Cami-Van Sevimli hayvan (TUV d 62)
Father: SC - Safkan Kedi's Zeus (TUV d 62)
Pedigree at this expected litter.
Cami
Zeus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Possible colors are auburn/white and perhaps cream/white at both sex.

 

Expected mating: 2014
Mother: Safkan Kedi's Grace Kelly (TUV d 62)
Father: Not yet found
Pedigree on the mother
Safkan Kedi's Grace Kelly

 

 

 

                    The male is not yet found.

                - but in the color Auburn/white
                           or cream/white

 

 

 

Possible colors will be auburn/white or cream white on both sex.

 

Vores killinger er generelt af høj kvalitet og kan bruges til både avl, udstilling og selskabskat. Vi ligger i vores opdræt stor vægt på det gode temperament samt overholdelse af racestandarden i henhold til FIFés standarder.

Vores katte har klaret sig særdeles godt på udstillinger rundt omkring i Europa. -Blandt andet har vi 5 år i træk opnået topkatte placeringer i Danmarks største katteklub Jyrak, samt i udenlandske specialklubber. Derfor kan du være sikker på, at når du køber en killing hos os, så vil den være velsocialiseret med et godt temperament.

Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Købsbetingelser:

Alle katte fra katteri Safkan Kedi's er vokset op under familiære forhold. Vi lægger vægt på sundhed og det gode temperament. Alle killingerne er mindst 12 uger gamle, når de flytter hjemmefra.

Der medfølger altid en FIFé STAMTAVLE udstedt af Felis Danica, og en sundhedsattest  fra en dyrlæge. Killingerne vil yderligere være vaccineret, ID-mærket med chip eller øretatovering samt have fået ormekur. Hvis man køber en kælekat, neutraliserer vi killingen inden overdragelsen. Der medfølger yderligere "killingepakke" bestående af foderpakke og lidt legetøj.

En killing bliver registreret som reserveret, så snart vi har modtaget et depositum på den. Depositumet fratrækkes naturligvis fra købesummen, når killingen afhentes. Skulle der gå noget galt, så killingen ikke lever op til det lovede refunderer vi selvfølgelig det fulde depositum.
Killingen registreres som solgt, når det fulde beløb er betalt og killingen flyttet hjemmefra. Ind imellem vil en killing stå som "afventer reservation". Dette sker i tilfælde, hvor folk har besluttet sig for en bestemt killing, men da de kommer langvejs fra, kan det tage tid inden vi finder en dato, hvor killingen kan ses og depositum betales, hvorefter killingen er egentlig reserveret.
Du vil derfor være meget velkommen til at ønske en killing, som står som afventer eller reserveret, da der kan forekomme noget uforudset som gør at killingen alligevel ikke har fundet sig en ny ejer.

Alle killinger sælges med en Felis Danica underskrevet købekontrakt, hvor køber bliver garanteret en fortrydelsesret jf. købeloven, og der gives samtidig livslang support på killingen.

Vi sælger kun killinger ved personlig henvendelse.

 

Click here to go to the top of the site